دانستنی های علمی برای نوجوانان

علوم-فنون-مشاهیر علمی-((نظر یادت نره رفیق))-((Please give comments))

+  

دانشمندان استرالیایی اعلام کرده اند، غذاهای حاوی سیر در کاهش فشار خون تأثیر مشابهی در مقایسه با برخی داروهای تجویزی دارند.
براساس این یافته پزشکی، غذاهای حاوی سیر می توانند جایگزین مناسبی برای داروهایی باشند که برای درمان فشار خون بالا مصرف می شوند.
سیر می تواند فشار خون بالا را به میزان
۴/۶ میلی متر کاهش دهد که این میزان برای داروهای مصرفی حدود پنج میلی متر است که نشان دهنده مؤثر بودن مصرف سیر است.
به گفته پزشکان مصرف روزانه یک حبه سیر می تواند مرگ های ناشی از فشار خون بالا را تا
۲۰ درصد کاهش دهد.

 

 

 

متخصصان تغذیه معتقدند: نوشیدن میزان اندکی آب چغندر قرمز در روز به کاهش فشارخون مبتلایان به پرفشاری خون کمک می‌کند.
نتیجه پژوهشی جدید در لندن نشان می‌دهد: نوشیدن یک فنجان آب چغندر قرمز (لبو) به صورت روزانه تاثیر چشمگیری در کاهش فشار خون مبتلایان به پرفشاری خون دارد.
نتیجه این مطالعه نشان می‌دهد مصرف آب چغندر قرمز اندکی بعد از مصرف تاثیر خود را نشان می‌دهد و با واکنش برخی باکتری‌های دهانی و گشادتر شدن رگ‌های خونی جریان خون در بدن سریع‌تر می‌شود.
به گفته کارشناسان این خاصیت در دیگر گیاهان و سبزی‌های با نیترات فراوان نیز دیده می‌شود.

نویسنده : حمید رضا قنواتی ; ساعت ۱٢:۱٤ ‎ق.ظ ; پنجشنبه ۱٤ خرداد ۱۳۸۸
تگ ها: فشار خون
comment نظرات () لینک


انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس